Ξύλινες Στέγες - Σκεπές

banner imagebanner image
Ξύλινες Στέγες - Σκεπές
Στέγες Δομνίδης | Ξάνθη
Η επιχείρησή μας “Στέγες Δομνίδης” η οποία εδρεύει στην Ξάνθη, διαθέτοντας μακρόχρονη πορεία στων χώρο των στεγών, αναλαμβάνει την κατασκευή, ανακαίνιση - αντικατάσταση, συντήρηση και επιδιόρθωση κάθε ξύλινης στέγης - σκεπής σε όλη την Θράκη και την Μακεδονία.
 
Αναλάβουμε την κατασκευή οποιασδήποτε στέγης - σκεπής και κεραμοσκεπής σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας και σας προσφέρουμε κατασκευές υψηλής ποιότητας με υψηλή αντοχή και αισθητική αρτιότητα και ποιοτικά υλικά.
 
Κατασκευάζουμε ξύλινες στέγες - σκεπές παντός τύπου όπως, δίριχτες, μονόριχτες, τετράριχτες και στέγες ειδικής τεχνογνωσίας.
 
Το έμπειρο προσωπικό μας κατασκευάζει κεραμοσκεπές κάθε τύπου σε οικονομικές τιμές. Αναλαμβάνουμε την μελέτη, την κατασκευή και τη συντήρηση κεραμοσκεπής με παντός είδους κεραμίδια. 
 
Τέλος, αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό, την ανακαίνιση - αντικατάσταση καθώς και την συντήρηση και επιδιόρθωση κάθε στέγης - σκεπής σε οικίες, ξενοδοχεία, καταστήματα και κάθε οικοδόμημα. 
 
 
Η επιχείρησή μας χρησιμοποιώντας τα καταλληλότερα εργαλεία και μηχανήματα, εγγυάται την άψογη κατασκευή της στέγης - σκεπής σας.
 
Εξυπηρετούμε την Ξάνθη, τη Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη, την Ορεστιάδα,την  Καβάλα, την Θάσος, την Σαμοθράκη και όλη την Θράκη και την Μακεδονία κατόπιν συνεννόησης.

Στέγες Δομνίδης… ο ιδανικός συνεργάτης σας!
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.