Σχετικά με εμάς

banner imagebanner image
Σχετικά με εμάς
Στέγες Δομνίδης | Ξάνθη
Η επιχείρησή μας “Στέγες Δομνίδης” η οποία εδρεύει στην Ξάνθη, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό, στο χώρο της κατασκευής, ανακαίνιση και επισκευή ξύλινης στέγης, σοφίτες, κιόσκια, πέργκολες, καθώς και στο χώρο των ξύλινων δαπέδων, τοποθέτηση υδρορροών και στεγανοποίηση.
 
Το συνεργείο μας με την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία εργάζεται σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές αντοχής και ασφάλειας των υλικών κατασκευής. Με γνώμονα πάντα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη αλλά και τις κατασκευαστικές ιδιορρυθμίες της οικοδομής, κάνουμε προσεκτικά τη μελέτη και σχεδιάζουμε τη στέγη - σοφίτα, προσφέροντας πάντα τις καλύτερες δυνατές λύσεις πάνω στις ανάγκες σας.
 
Αναλαμβάνουμε: 
 Κατασκευές, ανακαινίσεις, συντήρηση, επισκευή ξύλινων στεγών - σκεπών
 Κατασκευή σοφίτας, πέργκολας, κιόσκι 
 Ξύλινα δάπεδα
 Ξύλινες Κατασκευές
 Τοποθέτηση υδρορροών
 Μόνωση ταράτσας
 Στεγανοποιήσεις
 Θερμομόνωση Στέγης
 
Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με απόλυτη συνέπεια, επαγγελματισμό και στις πιο οικονομικές τιμές σε οικίες, ξενοδοχεία, καταστήματα, και κάθε οικοδόμημα. Εξυπηρετούμε την Ξάνθη, τη Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη, την Ορεστιάδα,την  Καβάλα, την Θάσος, την Σαμοθράκη και όλη την Θράκη και την Μακεδονία κατόπιν συνεννόησης.
 
Έχοντας ως στόχο την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, η επιχείρησή μας έχει καθιερωθεί από τις καλύτερες στον τομέα των κατασκευών. Έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας έναν μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Βόρεια Ελλάδα, πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, την τέλεια αισθητική και τις πιο λογικές τιμές.
 

Στέγες Δομνίδης… ο ιδανικός συνεργάτης σας!
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.